Zwembaden de Cock logo Zwembaden De Cock E & C

Over ons

Toen de privé zwembadwereld in Belgie nog in zijn kinderschoenen stond, begon Emiel De Cock met de verkoop van zijn eerste zwembaden. Eenvoudig, met een metalen wand en foliebekleding. In 1965 werd dan het eerste betonnen zwembad gebouwd. Sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid en werden er naast buitenbaden ook binnenzwembaden gebouwd, sauna’s, whirlpool zowel op maat ingebouwd als de huidige verplaatsbare en stoomcabines zodat er aan de klanten een volledige welness kon aangeboden worden zowel privé als om uit te baten. Dan werden de installaties gebouwd volgens de normen, vandaag de Vlarem bis 2 wet.

Vandaag is de 2de generatie al vele jaren aan de slag in dit familiebedrijf en is de ambitie nog altijd stijlvolle zwembaden te bouwen van een hoge kwaliteit met aandacht voor details.

Onze doelstelling is nog steeds aan onze klanten een project aan te bieden op maat gemaakt, dat beantwoord aan hun levensstijl met gebruik van de nieuwste technologie; onderhoudsarm en zo veel mogelijk geautomatiseerd.

Ook nadat het zwembad of uw Welness voltooid werden, kan U rekenen op onze bekwame monteurs voor deskundige service wanneer nodig of voor een onderhoudscontract voor de installatie.